Restaurang Hodja Uppsala

Julbord

Vi förser dig med en smakrik julupplevelse utöver det vanliga i ren turkisk anda. Välkommen till en varm atmosfär där julbordet består av allt från kalla till varma meze. En helhetsupplevelse du sent kommer att glömma.

Julbord i Uppsala

Julbordet på restaurang Hodja är en smakupplevelse du inte får missa! Välkommen in i en varm och välkomnande miljö där autentiska turkiska smårätter som dolma, kisir, grillade lammspett & annan god meze serveras. Smakerna är kryddiga, färgstarka och fulla av tradition, precis som atmosfären hos oss. Dessutom kan du avnjuta härliga efterrätter som baklava och turkiskt kaffe. Kom och fira in julen med en turkisk twist.

Vår smaklöksfrestande meny består av två festliga julbords-alternativ bestående av kalla, varma meze samt grillrätter. Här kommer det garanterat finnas något för alla. Utöver detta kommer det även att erbjudas två välkomponerade dryckespaket.

Bästa vännen, kollegorna eller hela släkten?

Vare sig du vill fira in julen med din andra halva eller kollegorna är du välkommen att boka bord hos oss. Vår alternativa julupplevelse är öppen för alla som vill avnjuta en högtidlig middag utöver det vanliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till Hodja och dela denna smakrika julupplevelse tillsammans.

Restaurang Hodja Uppsala

Julbordets öppetider

20 november – 22 december
Måndag – Torsdag 17.00 – 21.00
Fredag – Lördag 17.00-22.00

Kontakt

Boka julbord på:

Tel: 018-14 59 59

E-mail: info@hodja.se